Gott nytt år

Slänger in ett snabbt inlägg för att önska er alla ett gott nytt år! Hoppas att 2015 blir det bästa året någonsin och att 2014 levde upp till era förväntningar.

Bastuträsk

I Fredags åkte jag tillsammans med mina två systrar och deras pojkvänner till mormor och morfar i Bastuträsk. Vi spelade spel, såg på film, fotade, åt supergod mat och hade det väldigt trevligt. 
 
Hoppas ni hade en fin helg! 

Julklappar 2014

Årets julafton bjöd inte bara på en massa skratt och mys utan också en hel del superbra julklappar. Även om jag är otroligt tacksam för alla julklappar så slår ingenting min nya iPhone 6 som mamma och pappa överraskade mig med strax innan jul. Efter att ha levt med en iPhone 4 som dagligen blivit sämre och sämre så var det otroligt härligt att få greppa tag i den splitternya iPhonen. Blir fortfarande lika glad varje gång jag ser den! 
 
Bortsätt från iPhonen och de andra sakerna på bilden ovan så fick jag bland annat pengar, handkräm, rengöringsprodukter för ansiktet, tidningar, en väggklocka, en till termosmugg, post-it lappar och en bakform. Helt galet hur mycket tid och pengar som alla lägger ut på julklappar.