Feelings

Sitter för tillfället vid mitt skrivbord och pluggar tyska, naturkunskap och tittar på Smallville. Allting samtidigt. Inte den bästa studietekniken direkt, men det fungerar. Har ganska mycket i skolan de här två sista veckorna innan jul, vilket resulterar till att jag måste spendera den mesta tiden klistrad vid skolböckerna. Om jag multitaskar så känner jag mig åtminstone inte lika stressad, även om jag kanske inte lär mig lika mycket då. 
 
För övrigt hade vi bad på idrotten i skolan idag. Alltid lika "spännande". Om jag ska vara ärlig så hade jag ångest inför det, men trots allt gick det bättre än förväntat och jag kommer troligen inte vara lika nervös inför nästa badlektion. Bortsätt från det så var det en ganska normal dag. Fick däremot veta att en, eller egentligen två närstående hade en betydligt tuffare dag. Man känner sig så hjälplös när någonting händer en som betyder så mycket för en. 
 
Inser att det här blev att väldigt rörig och tråkigt inlägg med en rubrik som inte har någon direkt koppling. Kände bara att jag behövde ventilera mig lite. Hoppas ni får en fin kväll!♥


Kommentarer
 Emma

åh vilken fin bild:D

 2014-12-09 20:37:22
 URL: http://emmafernhagen.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)

Trackback