Frost

Kamerahus: Nikon D5100
Objektiv: AF Nikkor 50mm f/1.8D
ISO: 100
Bländare: 1.8
Slutartid: 1/200

Life is busy

Mycket att göra i skolan som vanligt. Har spenderat största delen av den här dagen, och den här veckan till att plugga. Jag har haft bland annat samhällskunskapsprov, matteprov, tyska läxa, och instuderingsfrågor att göra under veckan. Nästa vecka väntar prov i psykologi, engelska glosor, tyska läxa och dessutom ska jag har läst ut en skönlitterär bok. Som tur är så har jag lyckats bra med pluggandet idag och jag känner mig inte lika stressad som jag gjorde tidigare.
 
Bortsätt från allt skolarbete har jag hunnit med att träna några dagar den här veckan, vilket känns väldigt bra. Igår var jag även och såg The Hungergames 3: Mockingjay part 1 på bio. En otroligt bra film som var både spännande, sorglig och roligt. Jag kan knappt vänta på att få se nästa del som kommer ut om ett år. 
 
Nu ska jag gå på en promenad och sedan ska jag spendera resten av kvällen med att se på film och fundera över vad jag ska ge bort för julklappar. Vill inte vara ute i sista minuten som jag alltid brukar vara. 
 
Ha det fint!

Lördag

Bjuder på en bild som jag fotade i Luleå förra helgen, så otroligt gullig hund!
Vaknade klockan 7.30 i morse och var helt övertygad om att det var fredag och att jag hade försovit mig. Efter en stund förvirring insåg jag dock att det var lördag och jag kunde somna om med gott samvete. Helt underbart att få lägga ner huvudet på kudden och sova i ett par timmar till!
 
Idag ska jag skriva på en inlämningsuppgift om det feodala samhället. Inlämningen ska vara klar på tisdag och jag har hittills skrivit ungefär hälften av allt som jag vill skriva. Känner mig så stressad över att få uppgiften klar eftersom att jag dessutom har två prov och flera läxor till nästa vecka. Förhoppningsvis kommer skrivandet gå bra. Mitt mål är att få klart det innan 16.00 då jag ska befinna mig hos min farmor för att äta middag tillsammans med henne, mina föräldrar och två bröder. Önska mig lycka till! 
 
Ha en skön lördag!