Happiness

 
Fyra dagar kvar till höstlov, WIIHOOO! Tiden har gått så otroligt snabbt! Kan inte fatta att jag redan har gått halva höstterminen. Dagarna bara flyger förbi. När man kommer till skolan på måndagar känns det som att veckan aldrig kommer att ta slut. När fredagen sedan kommer blir man förvånad över hur snabbt veckan har gått. Det är lustigt hur man kan bli så dagvild. 
 
Jag måste bara säga att jag är väldigt nöjd över mitt gymnasieval. Jag trivs jättebra på skolan och i min klass. Jag har ett bra schema med långa produktiva lektioner och det är många bra lärare :) Det känns bara helt rätt, vilket är otroligt skönt! Det enda jag upplever som lite jobbigt är att jag inte har några praktiska ämnen förutom idrott som jag bara har första året. Det är en väldigt stor omställning från att ha haft praktiska ämnen flera gånger i veckan. Samtidigt får det mig att uppskatta idrotten ännu mer. Idrott har numera hamnat bland mina favoritämnen. Jag tror också att det beror väldigt mycket på att jag har en otroligt bra idrottslärare som på något sätt har gjort att jag fått en mycket bättre bild av idrotten på skolan. Jag kan inte ens förklara, det är bara så mycket roligare nu! :) 
 
Ha en fin kväll! 


Kommentarer
 Sanna

Kul att det känns rätt!! :thumbup::thumbup:

 2014-10-20 20:49:53
 URL: http://mooseplaza.blogg.se
 Inger

Då "hoppade du i rätt tunna " när du gjorde ditt gymnasieval. Synd att det inte finns så många "praktiska" ämnen på ditt skolschema. Jag tror att huvud och hand hänger ihop så att om teoretiska ämnen varvas med praktiska underlättas inlärning ,förståelse , begreppsbildning och välbefinnande. Kram!

 2014-10-21 19:05:31
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)

Trackback