Agera bröllopsfotograf och målare

Orelevanta mobilbilder 
Antar att det är min grej att blogga med en veckas mellanrum, haha. Sitter just nu och tittar på Smallville och redigerar bröllopsbilder. Igår var jag nämligen på min storasyster Idas kompis bröllop och agerade bröllopsfotograf. Egentligen skulle Ida fotografera men eftersom att hon åkte till kalifornien igår så fick jag hoppa in i hennes roll istället. Det var flera personer som kom fram och frågade "är du Idas lillasyster?" och fortsatte sedan med att säga "ni är så lika!". Det var ju tur att några förstod vem jag var. För de allra flesta var jag troligtvis bara en främling som smög omkring under hela bröllopet och tog en massa bilder. Ja, det var verkligen en upplevelse som jag sent kommer att glömma. Det mesta gick i alla fall bra. Hade lite problem med att få fokus på rätt ställen i bilden då jag hade ett objektiv som bara har manuell fokus. Lyckades i alla fall få till några bra bilder och jag hoppas bara att bröllopsparet kommer att bli nöjda. 
 
Bortsätt från bröllopsfotograferingen har jag också haft fullt upp med att måla och fixa i vår källare när jag inte har jobbat. Det är nämligen så att min ena storebror har flyttat hemifrån och nu är planen att vi ska göra ett träningsrum där han hade sitt rum förut. Både jag och mina föräldrar hjälps nu åt att få allting klart och mina huvuduppdrag var att storstäda rummet och att måla väggar och tak helt vitt. Jag kan väl säga att det går sakta men säkert framåt och förhoppningsvis blir allting klart innan skolan börjar. 
 
Nu måste jag redigera klart alla bilder och efter det ska jag tillbringa några timmar till att måla i källaren. Ska även försöka att hinna med lite bildbehandling på bilderna från Riga så att jag kan ladda upp fler bilder från resan här på bloggen. 


Kommentarer
 regni

Du har verkligen orden i din makt. Du skriver så jag känner mig som att jag är "åsyna vittne". Kramar.

Svar: Vad snäll du är! Blir alltid så glad av dina kommentarer. Kram!
Elin Eriksson

 2015-08-09 21:21:38
 Sanna Eriksson

Åh vad kul! Hoppas fotograferingen gick bra :D

 2015-08-13 21:40:33
 URL: http://dreamspo.blogg.se/
 Adaras

ÅÅh det gick säkert jättebra! Är så nyfiken på att se bilderna :D

Massa kramar

 2015-09-05 09:33:53
 URL: http://adaras.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)

Trackback