Sommarjobb, check!

 
Nu var tre veckors sommarjobb avklarat och om lite mer än en månad får jag min lön. Jag ska inte påstå att det har varit särskilt bra betalt, men det är väl inte någon nyhet. Feriejobb via komunen brukar inte vara särskilt bra betalt. Jag tjänade 59.60kr/timme vilket är 11.30kr mer i timmen jämfört med de andra i min ålder som sökt feriejobb inom kommunen som inte har jobbat inom äldreomsorg. Så jag borde inte klaga. Lite pengar är bättre än inga pengar. Det är hur som helst skönt att det är över även om det känns tråkigt och konstigt att jag inte får åka tillbaka till boendet och jobba på måndag igen. Det har i alla fall varit tre roliga och lärorika veckor som har gått väldigt snabbt och känner ändå att jag har lyckats bra med jobbet. Det var roligare än vad jag hade tänkt mig om jag säger så. 
 
Om 10 dagar börjar skolan igen och då blir det återigen det "normala" vardagslivet. Tidigare i veckan fick jag reda på hur mitt schema kommer att se ut under skolåret. Jag hade ju hoppats att det skulle se annorlunda ut men det ska nog bli bra ändå. Det blir i alla fall ganska annorlunda i jämförelse med första året på gymnasiet. Nu har jag många nya lärare, nya kurser och nya tider att memorera, men jag antar att jag kommer att vänja mig relativt snabbt. Det brukar ju vara så. Det ska dessutom bli skönt med lite rutiner igen. 
 
Det var bara en liten snabb uppdatering. Nu ska jag redigera bilder från Riga. Kram!


Kommentarer
 regni

Även om du tycker att timlönen var låg så var den ju bättre än ingenting. Talesättet säger: "Den som det lilla försmår kan ej det stora få" och den inblick du fått inom äldreomsorgen kan visa sig vara "guld värt". Lyckosparkar inför terminstarten !

 2015-08-15 13:46:52
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)

Trackback