Update

 Mobilbilder från förra veckan, notera de otroligt snygga arbetsbyxorna, hehe.
 
Tänkte under hela förra veckan att jag skulle uppdatera er kring sommarjobbet och berätta hur det hade gått men det blev aldrig av. Varje dag när jag kom hem från jobbet var jag så trött och upptagen med att göra andra saker, så jag hade helt enkelt inte tid eller ork att uppdatera även fast jag hade lust. 
 
Första veckan på jobbet gick i alla fall ungefär som jag hade förväntat mig. De första dagarna var helt klart jobbigast och jag kände mig mest bara i vägen. Jag var så osäker på mina arbetsuppgifter och personalen var inte heller säkra på vad jag skulle göra eller inte göra. Stämningen var ganska stel, gamlingarna förstod inte vem jag var och trots att jag bara jobbade 5 timmar och 30 minuter så kändes dagarna som evigheter. Jag lärde i alla fall känna personalen och de boende ganska snabbt och redan på onsdagen kände jag mig mer varm i kläderna. Däremot kändes dagarna fortfarande lika långa och det var väldigt mycket dötid att fördriva. Jag är en sådan person som vill ha mycket att göra hela tiden och att sitta stilla utan att göra någonting är sååå jobbigt. På ett äldreboende sker det mesta via scheman och dagarna blir därmed ganska förutsägbara vilket jag inte tycker om. Jag förstår att det behöver vara så eftersom att mat ska serveras vid specifika tidpunkter, medicin ska ges x antal gånger om dagen och allting sker vid samma tidpunkt varje dag. Jag kan förstå att vissa personer tycker om när det är så, men jag vill ha ett mer fysiskt aktivt jobb där det är mycket att göra hela tiden. Annars blir jag så rastlös och en arbetsdag känns därmed som en evighet. 
 
Även om jag kanske inte tycker att det är det roligaste arbetet som finns så är jag ändå glad att jag hamnade på den arbetsplats som jag hamnade på. Annars hade jag heller inte insett att jag vill ha ett mer aktivt jobb. Jag trivs väldigt bra på själva arbetsplatsen men jag tycker inte om arbetsuppgifterna. Det är bara lite för tråkigt. Gamlingarna är i alla fall väldigt gulliga och pratglada, personalen är trevlig och jag har fått skratta väldigt många gånger. Nu har jag bara nio arbetsdagar kvar och sedan blir det ett litet "minilov" innan skolan börjar igen. 
 
Nu måste jag sova, godnatt! ♥


Kommentarer
 regni

Du är så duktig på att sätta ord på dina upplevelser Att kunna skratta tillsammans på en arbetsplats är "guld värt" och den insikt du fått, inför ditt kommande yrkessval, har du stor nytta av. Kramar !

 2015-08-04 18:51:38
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)

Trackback