Bilder från Riga - Hotellet

Förra veckan besökte jag Lettlands huvudstad, Riga, tillsammans med mina föräldrar. Förra torsdagen åkte vi från frihamnen i Stockholm med ett kryssningsfartyg till Riga och i måndags var vi tillbaka i Stockholm igen. Det var en riktigt mysig weekend i en otroligt fin stad och på ett fantastiskt hotell. Det var en alldeles lagom tid för att få en bild av staden och upptäcka det närliggande området. 
 
När vi kom fram till Riga efter över 18 timmar ombord på en båt möttes vi av regn, åska och hagel. Som tur var hade vi bokat sightseeing så vi fick sitta i en buss tills ovädret hade slutat plus att vi fick veta lite om landets historia och se de populärast sevärdheterna i centrala Riga. 
 
Efter sightseeingen åkte vi till hotellet. Vi hade väldigt tur och fick två rum precis bredvid varandra på den 21:a våningen. Så här såg mitt rum ut.
Som jag skrev i förra inlägget hade hotellet även en spaavdelning. Tyvärr lyckades jag inte få några bilder på det men sök på ESPA Riga på google så kommer det upp bilder på hur det ser ut. 


Kommentarer
 Regni

Du skriver så bra och tar snygga bilder. Nu har verkligen dina systrar fått konkurrens. Kram!

Svar: Haha, vad snäll du är. Kram!
Elin Eriksson

 2015-07-26 18:40:24
 Sanna Eriksson

Härliga bilder! Taggar min utlandsresa ännu mer nuu :D

 2015-07-26 22:11:51
 URL: http://dreamspo.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)

Trackback