LOHILO Proteinglass

 
I lördags testade jag Lohilo caramel proteinglass chocolate swirl. Lohilo proteinglass är en relativt ny svensk glassprodukt som lanserades under hösten förra året. Glassen innehåller mer protein, färre kalorier och en mindre mängd fett och socker än de flesta andra glassar vilket gör glassen till ett nyttigare alternativ än t.ex. Ben&Jerry eller Magnum. Hittills finns glassen i fem olika smaker och den som jag testade var verkligen supergod och det var som att äta vilken annan karamell och chokladglass som helst. Det enda negativa är att det är en väldigt dyr och en förpackning med 350ml kostar omkring 30kr vilket motsvarar det pris du kan betala för två liter vaniljglass från ICA. Trots priset skulle jag ändå rekomendera att testa den. Den är jättegod och går att äta utan att får dåligt samvete. Tummen upp! 

Kommer jag att hinna?

 
Just nu har jag fullt upp med att rensa och gå igenom en massa kläder, leksaker och spel som inte längre kommer till användning. Har nämligen hyrt en dubbelhylla på bobbys loppis som jag får tillgång till imorgon, så nu är det bara att märka upp alla saker som ska säljas med hyllnummer och rimliga priser. Bobbys loppis är för er som inte vet det en slags butik som finns här i Umeå som säljer begagnade saker. Det är som en blandning mellan en loppmarknad och en second hand butik. Man hyr en enkelhylla eller dubbelhylla under en viss tid för ett visst pris och därefter får man ställa upp de saker man vill sälja. Försäljningen sköter personalen i butiken, men man själv får pengarna för allt som blir sålt från ens egna hylla. Det är alltså som en loppmarknad där du slipper stå och sälja själv. Väldigt smart idé enligt mig!
 
Nu ska jag återgå till "arbetet" om jag ska hinna få klart allt tills imorgon. 

Min favoritsysselsättning under sommaren

 
Att sitta utomhus, lösa korsord och samtidigt lyssna på någon bra podcast kan vara en av de bästa sysselsättningarna på sommarlovet enligt mig. Det kanske är lite pensionärsvarning att lösa korsord men det kan faktiskt vara ganska roligt plus att det är ett bra sätt att hålla igång hjärnan på när man inte har en massa skolarbete som behövs göras. Det känns som att all kunskap försvinner under sommarlovet så jag tänker att korsord och körkortsteori är det som får ersätta alla läxor, inlämningar och prov, hehe.